FAQ

Een perfecte afwerking en bescherming?

Vul kleine voegen met voeg­pasta van Xtrafloor®.

Hoe bedek ik de dilatatievoeg?

Het T-profiel van Xtrafloor® biedt een duurzame en gemakkelijke oplossing om de dilatatievoeg tussen 2 aangrenzende vloeren op hetzelfde niveau te overbruggen. Heeft u een LVT vinylvloer in een gang die langer is dan 20 lm of in een deuropening?  Ons T-profiel biedt de geknipte oplossing! 

Hoe werk ik de dilatatievoeg aan de muur weg?

Onze standaardplinten passen in elk interieur. Naadloos verbinden ze vloer en muur. Hun unieke, gepatenteerde technologie verzekert op het vlak van design, kleur en textuur immers een identieke verbinding tussen uw LVT vinylvloer en uw plinten.

Hoe verbind ik mijn vloer met hoger- of lagergelegen vloeren?

Hoger- of lagergelegen vloeren? De multifunctionele profielen van Xtrafloor® brengen verschillende hoogtes en vloersoorten moeiteloos samen: één product, een waaier aan mogelijkheden.

Hoe werk ik de dilatatievoeg onder een grote raamlijst of dorpel weg?

Op zoek naar een sterke afwerking tussen uw Click vloer en muur, verhoogde dorpel, raam of kast? De slijtvaste en krasvrije eindprofielen van Xtrafloor® zijn een duurzame oplossing voor de perfecte eindafwerking.

Hoe werk ik mijn trappen af in hetzelfde materiaal als mijn vloer?

In ons grote aanbod vloerafwerkingen vindt u design-trapprofielen waarvoor dezelfde hoogwaardige luxevinylvloer voor uw treden wordt gebruikt. Net als onze fantastische LVT vinylvloeren bieden onze trapprofielen een schat aan praktische voordelen. Xtrafloor® biedt voor trappen binnen- en buitenhoekprofielen voor verlijmde en LVT Click vinylvloeren, voor een langdurige bescherming tegen slijtage. Vloerranden beschermen en verbergen? Met Xtrafloor® wordt dat een eitje!

Hoe verminder ik het lawaai van mijn bovenbuur?

Dankzij haar antisliplaag voor zwevende installaties was een ondervloer en vloer installeren nooit eerder zo gemakkelijk. Xtrafloor® Silent, uw geluiddempende oplossing voor residentiële vloeren.

Hoe installeer ik een LVT vinylvloer die meteen beloopbaar is, zonder kleef­middelen?

Xtrafloor® Flex Pro werd specifiek ontwikkeld voor een zwevende installatie onder LVT vinylvloeren. Het biedt een allesomvattende oplossing voor de installatie van LVT vloeren met verlijming, maar zonder hechtmiddel.